Blogg

kjoler til bryllup

31.10.2013 09:46

Med alle anstendig detaljer om din sommer brudekjoler , brudekjoler ikke la comfortlessness rotet opp hele greia . Når du velger hva du vil ha på seg på den største dagen i livet ditt , sørg for at kjolen er behagelig samt vakre . Dette er spesielt gode råd hvis du er vert for et utendørs bryllup . Tross alt , om du ikke ønsker å bake eller svette mens du går nedover midtgangen i din brudekjole kjoler. Summertime bryllup er magisk , morsom og minneverdig . halloween kostymer Gjestene dine vil være en ære å feire din nuptials med deg og din mann å være. Comfort vil fullbyrde gorgeousness av dine beskjedne bryllup kjoler. Og du vil definitivt se ditt beste som du vise frem de nyeste mote trender i brude kjoler for dine venner og familie!
For en sommer strand brudekjole av uhemmet stil , selvfølgelig , festkjoler kan lommene ikke utelukkes av bruder -å-være . Det er riktig mange av de hotteste kjole stiler denne sommeren kommer med lommer ! Ville det ikke være greit å ha et sted å oppbevare vev , beredskap hår barrettes , eller til en spesiell minnesmerke som du vil ha med deg når du sier " Ja , jeg gjør" ? Du vil elske sidelommer i Taffeta Jewel hals couture brudekjoler , som også har en flatterende ruched bodice. Eller du kan velge en virkelig moderne og tidsriktig utseende med Faille v -hals ball kjole som har slanking midje detalj . Lommen på skjede, A-line eller ball kjole vil legge noen detaljer av shabby chic til prinsesse bryllup kjoler.

Les mer

festkjoler

31.10.2013 09:43

Planlegger du å velge eller skreddersydde en blomst jente kjole? Har du valgt blomsten jenter for bryllupet ditt? Hvis du vil vite hvordan du skal velge en blomst jente, så bør du vite først hva er en blomst er .

En blomst jente er vanligvis en ung jente i alderen 4 og 8 som har en spesiell tilknytning til bruden og brudgommen . brudekjoler Kanskje hun er en niese eller fetter , eller en venn av familien . Flere av jentene dine i bryllup brudepike kjoler , og hun følger bak dem (noen ganger før og noen ganger etter forlover ) med en kurv av blomster , spredning dem ned midtgangen .

For noen av dere, vil valget være opplagt . Andre kan ha å bekymre deg velge mellom flere mulige kandidater . festkjoler Det er ingen grunn til at du ikke kan ha to eller tre blomst jenter - det vil legge til deres tillit og ups cuteness kvotient . Unngå å velge en som er for ung - hun vil bli forvirret og kanskje redd. En eldre jente kan være mer egnet for en jobb som leser, eller junior brudepike. Hvis ditt eneste valg er uegnet eller ikke så nær deg , er det ingen grunn til at du må ha en blomsterpike .

Velg blomst jenter og deres kjoler , halloween kostymer sørg for sine farger er samsvarende rett til din destinasjon brudekjoler og også bryllup farger .

Les mer

selskapskjoler

31.10.2013 09:40

Sammenlignet med tradisjonelle metoder , brudekjoler vil moderne bryllup kjoler kjoler ikke koste deg så mye. Du trenger ikke å ha en ermeløs , hvit , satin brudekjole med en 5 meter tog for å gifte seg. Bruder bør ikke være redd for å tenke utenfor boksen kan lagre en bøtte med penger på en strand bryllup kjole hvis de handler utenfor "bryllup " butikker . Massevis av avdelingen og andre typer butikker tilbyr hvite og elfenben kjoler som er egnet for enhver anledning , inkludert et bryllup. Ingen vil vite , eller bør de bryr seg , hvor du fant din kjole . Hvis heldig , kanskje du vil få en nydelig , men billig designer brudekjole.
Kanskje du ikke vil bruke en stor formue på reisemålet brudekjoler. festkjoler Her er en idé - Noen bruder kan krype ved tanken på en second hand kjole, men realiteten er at det gir god økonomisk sans , spesielt når overskriften til et parti butikk . halloween kostymer Sendingen butikker vanligvis ikke bare akseptere ethvert element med mindre det er i topp stand , og siden de fleste folk bare bære sine designer brudekjoler gang , vil du sannsynligvis finne et godt tilbud på en kjole . Et par ting å være klar over , vet returrett og få det skriftlig , sammenligne sendingen / sparsommelighet pris med utsalgspris på en helt ny versjon (det bør være minst 50 % av utsalgsprisen ) , og gjøre Husk å sjekke plagg for noen merkelige lukter , merker, flekker, etc. Liten budsjett kan ikke stoppe deg fra å få unike brudekjoler.

Les mer

klær på nett

31.10.2013 09:37

Hvis du er på et stramt budsjett i dag på grunn av overdreven utgifter på bryllupet, brudekjoler kanskje dette er beste måten å spare penger på reisemålet brudekjoler. Hvorfor ikke låne en brudekjole fra din mor , søster eller kusine ? De fleste bryllup kjoler kjoler er lagret bort og aldri brukt ( eller sett ) igjen. Spør en kjær for en kjole lån kan starte en ny tradisjon i familien. Spør om du kan endre kjolen til dine egne spesifikasjoner , slik at du sparer massevis av penger . Hvis relative beskjedne bryllup kjoler tilfeldigvis er din stil, dette ville være perfekt .
Det er velkjent at det er store ressurser for billige brudekjoler på internett. festkjoler Online shopping er fort bli en trend som ser ut til å være nyter en enorm vekst banen . halloween kostymer Shopping på nettet for en beskjeden brudekjole er et flott alternativ hvis du vet hvilken type kjole som du ønsker og du har god tid før arrangementet (minst 6 måneder) til å ta en bit av en sjanse . En stor ulempe i å kjøpe på nettet ville være saker som omhandler sikkerhet . Så vær på forsiktighet hvis du virkelig ønsker å kjøpe en billig brudekjole på nettet .

Les mer

brudekjoler

31.10.2013 09:34

Er mange brudekjoler oppført på nettet og venter på valget ditt , er du fortsatt grubler møysommelig , eller flinched av dine pluss størrelsen figuren? Her er den første av noen tips som kan hjelpe deg å finne veien ut . Kjenn din form. Det er lurt å finne en uvanlig brudekjole som er best for din figur. En A- fasong er flatterende for de fleste svingete tall , så det kan skumme over hoftene. En v - halsen på en Busty kvinne kan legge en vakker kontrast linje. Unngå full ball kjole skjørt som de kan legge til en generell rundhet . Du bør nok unngå te - lengde kjoler , brudekjoler som de pleier å gjøre kvinner ser kortere og ankel - tung. Slapp av, bruder å være! Kjenner deg selv godt og bestemme hva slags form passer ditt beste, halloween kostymer og tror du er sikker på å være også nydelig i en plus size brudekjole !
Her kommer den andre tipset i dag , som du bør huske på når du velger en plus size brudekjole. La oss komme ned til tilfeller. Være komfortabel. Den vakreste kjole vil ikke se så vakker hvis du er stresset , eller slite på den. Sørg for at du kan flytte, snakke og danse i kjolen din med letthet. Tenk å få den neste størrelse opp bare for å sørge for at vintage brudekjole passer deg godt . Dette er selve poenget som kan bli neglisjert av de fleste bruder å være, spesielt når de har et valg begrensning. Derfor , for å få til et perfekt reisemål brudekjole, festkjoler sørg for at du har en løs tid å få det forberedt.

Les mer

ballkjoler

31.10.2013 09:30

Kanskje alle bruder å være var overveldet av luksuriøse designer brudekjole og bryllup tilbehør av Chelsea , brudekjoler eneste barn av USAs tidligere president Bill Clinton og USAs utenriksminister Hillary Rodham Clinton . Her er en billigere måte å få utseendet . festkjoler Detaljene i Chelseas brudekjole var en nøye bevoktet hemmelighet frem til bryllupet hennes . Hun valgte til slutt en romantisk stroppeløs silke organza brudekjole med en drapert tyll bodice. Chelseas kjole ( estimert pris : $ 25.000) ble definert av sin myke , på kryss og tvers drapering på bodice og omfangsrike nivåer av ruffled silke organza, så vi fant alternativer med lignende detaljer. Vi var også på utkikk etter beading i midjen - à la Chelseas glitrende belte . Sirkulert rykter at Chelsea hadde på seg $ 250 000 verdt av smykker i bryllupet hennes . Sant eller ikke , tenkte vi at den delikate blomster- formet diamant slippe øredobber som hun valgte for seremonien var bare rett . Her er et kompromiss de fleste bruder kan leve med : hoppe over "drop " element , men beholde floral form ( og Chelseas less-is - more smykker strategi ) . Chelsea valgte en klassisk diamant tennis armbånd som matchet hennes øredobber -safe , søt og smakfull. Faux- diamant tennis armbånd florerer, ingen overraskelse der . halloween kostymer Vi tror dette er spesielt godt gjort. En slik super luksuriøst reisemål brudekjole kan på ingen måte være hver bruden å være, men etter denne korte beskrivelsen , tror vi at du har finne ut en beste måten å få det, er jeg rett?

Les mer

klær på nett

30.10.2013 10:21

Prøv å tenke om din brudepike vil prøve sine rimelige brudepike kjoler igjen etter vielsen ? brudekjoler Uansett hvor søte antrekket - når det kalles en brudepike kjole og hun har på seg den ved siden av alle andre jenter ,  er sjansen stor for at hun ikke vil bli altfor begeistret for å sette det på igjen . Så la designerne gjør brudepike kjoler som sofistikert som eveningwear ved å legge slike brude tilbehør som smigrende utringninger , floral utsmykking, ruffle trim og varierte hemlines , la dem virke så fantastisk som dine vintage brudekjoler , så er det håp om at de vil være villige til å bruke dem igjen .
Forutsetter at en vakre blonder brudekjole matchet med en inkompatibel farge brudepike kjole virker som hva ? Du må ikke ønsker at bryllupet skal se ut som et rot ,  så vær spesielt om dine klaring brudepike kjoler og gjøre brudekjoler virke perfekt. festkjoler Sørg for at din brude partiet å se koordinert. Velg en farge og stoff og velge dem har resten. Du kan følge din mote instinkter og velge dristige farger ( varm rosa og lyse turkis for å nevne noen ) . halloween kostymer Alt i alt , sørg for at brudepike kjoler ser så fantastisk som de middelalderske brudekjoler . Nå tar deg tid lett og gå videre med dine ideer.

Les mer

klær på nett

30.10.2013 10:05

Hvis du føler deg hjelpeløs når du velger vintage brudekjoler , brudekjoler hvorfor ikke starte fra Internett ? Kanskje dette er en av de mest spennende skritt du vil ta på deg frem til din destinasjon bryllup . Vi er her for å bidra til at søket etter den perfekte brude brudekjole på nettet , og det er moro for sikker. Brudekjole kjole samling online har et bredt utvalg av brudekjoler , brudekjoler , formelle slitasje , halloween kostymer brudepike kjoler og brude tilbehør . Skiller gruppe over brudepike kjoler på nettet er allerede forberedt for brudepike din . Ta det med ro og gå videre nå !
Det er ikke nødvendig å betale en formue på reisemålet brudekjoler , spare penger og bruke den for bryllupsreisen vil være fantastisk . festkjoler Parene egentlig ikke har mye av et budsjett , og grunnen til det er at de allerede har brukt så mye penger på bryllup eller vintage bryllup kjoler , de er ikke å tenke på hvor du skal sette den på bryllupsreise . I virkeligheten , hvis de ville bare fordele alt fra en tredjedel til en fjerdedel det ville gi , det meste av tiden , akkurat hva en brud og brudgom er på utkikk etter mindre de leter etter noe virkelig eksotisk . Men for den gjennomsnittlige bruden som er mer enn nok til å dekke det de trenger prosentvis klok. Billige brudekjoler bare koster en tiendedel av de dyre vanligvis , hvis du tar det , kan fantastisk bryllupsreise gå i oppfyllelse .

Les mer

brudekjoler

30.10.2013 10:03

Budsjettstyring er hunkjønn når du planlegger bryllup og brudekjoler kjoler, brudekjoler spesielt du har ikke mye penger . Utgjør et realistisk budsjett på hvor mye du ønsker å bruke på din enkel brudekjole. Ikke glem å ta med tilbehør som sko , slør og undertøy. Det er ikke en fast regel , men generelt sett bekostning av brudens brudekjole er om lag 10 prosent av bryllupet budsjett. Ok , nå kan du ordne alle elementene og en billig brudekjole kan være starten .
Misnøye å kjøpe billige brudekjoler på nettet, er at du ikke kan prøve den på. Så hvordan å velge den stilen er den vanskeligste delen . festkjoler Her er tipsene : Det er aldri for tidlig å begynne å se din brudekjole . Laste opp på bryllupet blader og delta brude show. Hold en perm av stiler du liker eller designdetaljer som appellerer til deg - en hals , perlebroderier eller slør . halloween kostymer Bare kutte side ut og pop i perm eller fil for å finne det bildet av den perfekte destinasjonen brudekjole senere . Ser gjennom magasiner vil begynne å gi deg så sans for stil og gjøre deg kjent med begreper du kanskje ikke har hørt før . Å være kjent med dagens trender , stoffer og stiler vil gi deg tillit når du er ute og handler . Oppbevar disse tipsene i bakhodet , og husker bare en kunnskapsrik kjøperen er en som vil gjøre gode valg for en vintage brudekjole.

Les mer

ballkjoler

30.10.2013 10:00

Praktiske tips for brude brudekjoler nedenfor kan nytte deg mye . festkjoler Ikke gå glipp av dem . Tenk komfort. Du vil være iført denne kjolen i flere timer - så hvis det klyper eller trekker når du setter den på , vil det bare bli verre utover dagen . halloween kostymer Husk at du skal gå opp og ned trapper, sitte og danse så sørg for at prinsessen brudekjole er lett nok til å administrere. Velge et stoff som passer for sesongen . Tung satin brokade er nydelig, men i juli vil du bli trykkende . Det store øyeblikket i livet ditt kan ikke skje en gang til , være hensynsfull når du velger uformelle plus size brudekjoler.
Skal du kjøpe en vintage brudekjole? brudekjoler Tips her kan ikke bli neglisjert . Ta noen med deg - enda bedre , ta to personer. De vil være objektiv og kan se vinkler at du ikke kan. Prøv på så mange kjoler som du kan. Prøv en kjole som du normalt ikke ville - en kjole som ser ho -hum på hengeren vil ofte imponere deg når du prøver den på. Har tenkt å kjøpe uformelle brude kjoler 6-12 måneder i forveien . Spør om de vil oppbevare kjole for deg - det vil være trygg på brude salong og minsker sjansen for din forlovede et glimt før den store dagen . Ikke kjøp mer enn én størrelse større - det er litt for vanskelig å endre på riktig måte . Gå tilbake for montering nærmere bryllupsdagen. Trivielle saker er uunngåelig hvis du vil skaffe deg en ideell destinasjon brudekjole.

Les mer
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>