ballkjoler

19.10.2013 09:35

For å hjelpe deg på søken etter din drøm brudekjole, ballkjoler og hvordan du handler du kommer dit ? For Lowdown , les videre !

Når du endelig gå inn i garderoben , prøv å holde et åpent sinn . Hvis selgeren bringer deg noe hun sier at du må prøve, prøve det - selv om du avskyr hvordan det ser ut på hengeren . Mang en brud har havnet valser ned midtgangen i en brudekjole selgeren måtte overtale henne til å prøve på. Og mens enkelte stiler fungerer best på visse typer kroppen , hjelper det å prøve på alle forskjellige typer brudekjoler , og deretter bestemme hvilken form og stil du ser og føler beste i.

En av de største misforståelsene om brude kjoler er at de bare kommer som den er. Sannheten er , kan de fleste brudekjoler bestilles i alternative former. brudekjoler Så hvis du liker bodice av en og skjørt av en annen, be om å få dem satt sammen for å danne din drømme kjole ( forutsatt, selvsagt , at begge kjoler kommer fra samme designer) . Og ikke vær redd for å be om å få utsmykking som buer og perler lagt til eller fjernet. Husk imidlertid at jo mer du beveger deg fra den opprinnelige design, jo mer vil det koste deg til slutt .

Noe annet å huske : Du fikk ikke engasjert på første date , og , på samme måte , bør du ikke kjøpe det første brudekjole du prøver på . Gi deg selv muligheter og massevis av tid til å tenke ved å handle mer - og andre steder - før du kjøper . Selv etter at du tror du har funnet din unike brudekjole ta en dag for å være helt sikker på at det er en for deg . Siden brude kjoler er skreddersydde , de fleste salonger sette en no- retur i sine kontrakter.

Og til slutt , alltid stole på magefølelsen . klær på nett Spør deg selv , kan jeg virkelig se meg selv gå ned midtgangen svøpt i denne kjolen ? Er det slik jeg avbildet meg selv ser som en brud ? Hvis ikke, ta den av og gå videre. Men hvis kjolen passerer mønstre , ta et dypt åndedrag , smile på refleksjon din , og puster lettet ut - søket er over !