Beaded Armbånd

08.10.2013 09:54

Bryllup slør gang ble tatt på som beskyttelse mot onde ånder . selskapskjoler I nyere tid har slør symboliserte kyskhet , og , som den hvite brudekjole , fest og moro.
Hvorvidt du bære slør er opp til deg , så det er ikke lenger strenge regler om tilbehør. Det hjelper å forstå etikette , spesielt hvis du har en formell seremoni , eller er bekymret for hva oldemor kanskje tror. Mens en gang tabu å bære slør for et nytt ekteskap , at regelen gjelder ikke lenger. Men er det vanlig å gi avkall på katedralen lengde bryllup slør , som går ned til gulvet og er assosiert med jomfrudom og første gangs ekteskap,
ballkjoler til fordel for noe kortere , som en Blusher , som kun dekker brudens ansikt . brudekjoler Et annet populært alternativ for alle bruder er Flyaway , som ender på skulderen . Fingertuppen slør slutten , du gjettet det , like over fingrene.
Skulle du bestemmer deg for å bære slør , sørg for at noen ornamenter starter under detaljering på den unike brudekjole , har de ikke konkurrere om oppmerksomheten og ikke kolliderer .