brudekjoler

14.10.2013 09:35

Du kan være interessert i å holde et bryllup mottak for voksne og gjør deg klar til å vise frem din sexy mottak kjole. Men her er problemet , selskapskjoler er det uhøflig å spørre foreldrene til å delta på mottaket forlater barna bak med en barnevakt ? Hva er den beste måten å la dem vite din ide for den voksne mottak?
Det er helt legitimt å ønske en eneste voksen mottakelse for de som bærer vakre promenadekonsert kjoler , spesielt for en kveld affære . festkjoler Og de fleste småbarnsforeldre vil hoppe på sjansen for en kveld uten barna . Likevel , dette er et følsomt tema , og setter voksen mottakelse inviterer er ikke svaret . Det virker som den enkleste måten å håndtere , men det er litt for in-your -face , så du bør ta en mer subtil tack . Her er en bedre vei å gå . Fortell foreldrene dine , bryllupsfesten, og andre nære slektninger og venner , slik at de kan spre ordet om noen gjester spør dem .
Du vil ikke bli vurdert uhøflig eller hensynsløs på denne måten og faktisk , kjoler til bryllup de fleste helt forstår regelen spesielt for en natt bryllupsfeiring. Det er barnas leggetid . Så bare slapp av .