brudekjoler

25.10.2013 10:49

Vi finner alltid ut nye stiler eller tips av unike brudekjoler for hver figur av deg bruden . selskapskjoler Blant dem , kanskje svingete kropp være mest enkle å få en passende
Wedding Dress Guidedress , derimot, er vår fokus på å finne den beste couture brudekjole til du er din figur . festkjoler Ikke bare fra silhuetter , men også detaljene , så hva er de?

Omfavne disse kurvene med en kjole som viser frem timeglass form . En havfrue - stil eller en droppet midje kjolen er ideelt, kjoler til bryllup men noe med en montert bodice vil forbedre din figur . Ta hensyn til detaljene når du handler for din online brudekjoler . Først velger en kjæreste halsen for å etterligne formen av kroppens naturlige kurver . Og holde seg borte fra de stuper utringninger ( eller noe som viser litt for mye hud - du vil at alle dine gjester til å se på ansiktet ditt, ikke sant ? ) Deretter vil en dekorativ ramme i en kontrastfarge hue og egnet brude smykker fremheve velskapt waistline. Og også , trekker en strategisk plassert floral applikasjon oppmerksomhet til de mest petite deler. Mer viktig, overdrevne droppet waistlines som rammet under hoftene , vil klemme kurvene dine , men likevel gi deg god mobilitet. Og ikke velge et imperium waistline som ikke vil passe deg !