festkjoler

19.10.2013 09:44

Har du fått ringen på fingeren din , kjoler til bryllup nå er du klar til å gå brudekjole shopping. For å hjelpe deg på søken etter din drøm brudekjole , her er hva du må vite før du går.

Hvis du er som mange bruder , har du vært å se for oss hva du vil ha til bryllupet ditt siden før du kjøpte din første BH. Så igjen , kanskje du aldri har tenkt på det i det hele tatt . halloween kostymer
Uansett kan mye press følge brudekjole shopping. Tross alt , vil brudekjolen du satt på for turen din nedover midtgangen være den sanne midtpunktet av dagen . Dette en artikkel av klær er trolig kommer til å være den dyreste og snakket om ting du noensinne wear.When bør du begynne?

To ord: handle tidlig . Ni til 12 måneder før bryllupet er ideelt siden du vil trenge om lag seks måneder til overs for beslag. Hvorfor ? Med mindre du kjøper en ready-to -wear brudekjole eller en prøve brudekjole, brudekjoler er skreddersydd . Og når din brudekjole kommer, det kommer til å måtte endres - vanligvis flere ganger - før det passer deg perfekt . Når det er sagt , kan mange bedrifter slå en brudekjole rundt raskere hvis behovet være. ballkjoler Men hvis du har mindre enn seks måneder , begynn å handle med en gang og prøver å være fleksible om din kjole valg. Her er et tips : Unngå helger og kvelder hvis du kan svinge det . Brude salonger får sinnsykt opptatt - spesielt hvis du gifter i et populært bryllup måned. Hvis du kan ta fri i løpet av uken for å handle, vil du få mer av selgers tid og oppmerksomhet .