halloween kostymer

21.10.2013 09:47

Stor overkropp blir noen ganger problemet for mange bruder i løpet av tiden de velger sine rabatt brudekjoler . Hvordan å skjule sin store bryst, er noen forslag gitt nedenfor:

Først , festkjoler sørg for å finne en oppløftende foundation plagg, eller begrense dine kurver med en en-brikke minimizer slitt under din billige brudekjoler som kan skryte av en montert bodice å understreke midjen din.


Sekund, vil en full skjørt også balansere ut ting - prøv det , kan du liker det tross alt! Hvis ikke, se etter en A - linje, som er en god form for omtrent alle. kjoler til bryllup Også se etter en hals i en V-form for å hjelpe de- understreke det åpenbare, eller en kjæreste form til kompliment din figur . Unngå juvel utringninger og imperium midjer , som vil gjøre deg , fremstår som enda mer busty .

En annen , tro det eller ei , halloween kostymer kan en off -the -skulder bodice være veldig smigrende . Hvis du er virkelig selvbevisst , kan det være lurt å finne en brudekjole med en matchende brude jakke , på den måten , selv om brudekjole viser litt av cleavage , vil du fremdeles føler dekket.

Uansett hvilken størrelse du er, vil dere alle finne de mest perfekte bryllup kjoler for deg!