Kjoler på Lager

16.09.2013 09:27

 
Stroppeløs Asymetrical Tyll I Sateng Brudekjole
 

NOK1,371.12 | NOK1,220.29    Vis produkt »


Stroppeløs Asymetrical Tyll I Sateng Brudekjole ...White Rose Print Reparasjon Langermet Kjole
 

NOK1,790.24 | NOK489.77    Vis produkt »


White Rose Print Reparasjon Langermet Kjole...

 Nye Candy-Farget Lyse Maling Vesker
 

NOK256.09 | NOK156.09    Vis produkt »

Nye Candy-Farget Lyse Maling Vesker"...Pink Q Versjon Akryl Winnie Hår Sirkel
 

NOK82.37 | NOK42.37    Vis produkt »


Pink Q Versjon Akryl Winnie Hår Sirkel ...

De fleste mennesker ikke anser perlene før rengjøring brudekjoler. Det er noen tips om rengjøring en brudekjole med perler.
Perlene skal være forsvarlig festet før rengjøring av kjolen starter. Perlene som er bare limt på er mesteparten av tiden resultatet til oppmykning ved en vanlig løsemiddel som brukes av de fleste rengjøringsmidler er brukt. For å være mer sikker fra eventuelle skader som kan gjøres for å din brudekjole, klær på nett kan du velge rengjøringsmidler som bruker Stoddard løsemidler i stedet. Spør renere å teste perlene for første før rengjøring. Han vil gjøre dette ved å plassere perle i væske til rundt ti minutter og se om emaljen vil bli oppløst. Hvis dere begge ser at det etterlater din perle med en ikke så klar overflate etter testen, så kanskje det er akkurat riktig for deg å velge en annen renere som bruker en annen form for løsemiddel.
Før du bestemmer deg for å ha din unike brudekjole rengjøres av en bestemt rengjøring, selskapskjoler må du være klar over alle mulige skader det kan koste din kappe. Selv etter rengjøring, hvis du merker noen skade eller flekker, må du umiddelbart diskutere og avgjøre dette med støvsugeren.