kjoler til bryllup

21.10.2013 09:45

Kortere enn gjennomsnittet bruder har blitt lurt på at om det blir deres størrelser av billige brudekjoler. Bare vær oppmerksom på at enkle brudekjoler vil gi flere valg for deg.


La oss innse det : brudekjoler Når du er kortere, du har mindre område å dekke og mindre stoff å arbeide med. Det er bedre å holde dyre brudekjoler relativt ryddig . Tenk enkle detaljer . Hold perler og fylde til et minimum. Samme gjelder for sløret: Kortere bruder pleier å gå seg vill under poufy katedralen lengde slør , så det kan være lurt å feste med kapell - eller albue - lengde stil .

Dessuten hansker er ikke det beste alternativet . klær på nett Siden du er mindre enn gjennomsnittlig høyde , må du huske på at armene er av mindre - enn - gjennomsnittlig lengde . Hansker vil gjøre dem forsvinne ! Hold deg til korte ermer med en liten øse eller V -hals eller bodices med off- the- skulder utringninger . Begge gjør en fin jobb med å dekke overarmene og minimere en muskuløs overkropp . For å legge til en illusjon av høyde, holde seg til hylser eller A- linje blonder brudekjoler med minimal fylde.

Til slutt, selskapskjoler ikke være bekymret for din høyde , for å være i nøyaktig rabatt brudekjole , vil du også være poenget .