kjoler til bryllup

26.10.2013 11:26

En annen kanal for å finne de rimelige brudekjoler er å lese bryllup magasiner . selskapskjoler Nevnte brudekjoler er svært like de som finnes i brude magasiner , men koster på en mye rimeligere pris. Det er ikke vanskelig å finne brudekjole butikken som mange er oppført under de lokale telefonkataloger eller selv har sine egne nettsider. De driftstider er ofte begrenset så sikre at du har den nødvendige informasjonen . For å få den riktige ideen og føler , ta med sko samt undertøy som du ville ha på seg sammen med de andre bryllup tilbehør til selve bryllupsdagen . Dette er en sjanse til å redde kostnader, bør du ta all din innsats for å gripe muligheten .

Prinsipper for valg av sporadiske kjoler for mødre er alltid så mange , men er det viktigste matching : matche med bryllupet , festkjoler matchende med hverandre .

Enten du er mor til bruden eller brudgommen , er det noen enkle tommelfingerregler for å bruke når du velger din mor til bruden klær. kjoler til bryllup Følg først formalitet og stil av bryllupet - hvis det kommer til å være en uformell strand affære , er du nødt til å nix at svart fløyel kappe, selv om det ser flott ut på deg . Andre, hvis du ikke er sikker , spør! Både mor -of -the - bruden og mor -of -the - brudgommen skulle komme i kontakt med hverandre og bruden . Bruden kan hjelpe deg ved å holde deg i loop om hennes fødselspermisjon brudekjole, bryllup farger , og så videre . Og mens du ikke trenger å matche hverandre ( eller brudepiker ) , det er vanligvis en god idé for både moms å ha noe lignende stiler. Den eneste store no-no ? Hopp den hvite (eller nyanse som er i nærheten engang ) ! At hue er for bruden bare .