klær på nett

25.10.2013 10:48

Vi har alltid sagt at de brudepike kjoler skal samsvare med brudekjole, kanskje du er forvirret med ordet " matching " , hva betyr det ?
Wedding Dress Guide Betyr det promenadekonsert kjoler bør være den samme design med brudekjole ? halloween kostymer Jeg ønsker brudepike kjoler å være ermeløs mens den egendefinerte brudekjole har ermene , er at akseptert? Svaret er JA !

Ikke så mye at dette bør være et problem . brudekjoler Generelt bør brudepiker bære en kjole som matcher formalitet av brudens kjole - og som vanligvis betyr i lengde .ballkjoler Så hvis kjolen er fotsid og dette er også, er du ganske mye fint. Du ønsker ikke å sette tjenestepiker i uformelle sundresses når du er iført en stor , formell kjole , for eksempel. Men så langt som selve prom kjoler stil og detaljer ( hals , ermer osv. ) , trenger de ikke å matche nøyaktig . Hvis tjenestepiker liker denne kjolen , gå for det !

Så selv de rimelige brudepike kjoler har også sin egen stil måte, bare matching i lengde og ikke så radikale som ville være fint.