Korte Selskapskjoler

10.10.2013 09:23

Du har fått din brudekjole skreddersydd til perfeksjon . ballkjoler Som bryllupet dagen nærmer seg , er det på tide å bestemme seg for en av de mest kritiske delene av din spesielle dag : temaet. Finne riktig tema for bryllupet ditt kan være like vanskelig som å velge den perfekte brudekjole , men vi kommer til å hjelpe deg å ha det litt gøy underveis.
Hvis du elsker miljøet , er det viktig for deg å få et grønt bryllup tema for bryllupet ditt dagen . Dette er fordi naturen er ganske mye påvirket av folks livsstil . brudekjoler Det begynner å slå tilbake med en rekke forskjellige klimatiske forhold , slik at folk må gjøre sin del i å redde miljøet .
Det er ingenting som å si "jeg" med tærne i surf, så gjør det en uformell affære med bare føtter eller flip -flops , skjørt eller korte kjoler for damene og kortermet skjorte for gutta. Etter seremonien samles rundt et bål for en østers stek , eller gå inn til en strand foran klubb for drikke og dans .
Og husk : så lenge du gifte seg med den personen du elsker , klær på nett vil det trolig være den beste dagen i livet ditt, uansett hvilket tema bryllupet er, hva brudekjole du har på deg eller hvor den finner sted .