Vintage Brudekjoler

27.09.2013 09:51

Det er mange bryllup aksenter som kan farge koordinere med bryllupet brudepike kjoler. klær på nett Trekke inspirasjon fra våren eller temaet for bryllupet.
Våren bryllup ofte har pastellfarger. Tenk på tulipaner, påskeliljer, syriner og andre vårblomster for elegante brudepike kjoler. Grønt gress og påske farger er en annen kilde til inspirasjon. Grønn og lilla er komplementære farger og ser frisk og elegant da sammen med hvitt. Tenk på bord satt med hvitt sengetøy og buketter av hvite tulipaner og syriner. Disse fargene også arbeide med enten sølv eller gull. selskapskjoler Unngå mørke farger som svart og marine. Pink er hensiktsmessig, men ikke kombinere det med lys blå toner, som det kunne ligne en baby shower. Det samme gjelder for rosa og lilla fordi ordningen er for barnslig. ballkjoler Hold deg til en mer sofistikert palett. Gull og lilla, rosa og grønn, og turkis og oransje er alle komplementære farger motstandere.
Da sammen med de rette tonene, vil du ende opp med friske og flotte komplementære toner som vil krydre opp seremonien, samt brude kjole.