ballkjoler

23.10.2013 09:38

Så mange artikler for å velge deg bryllup farge , halloween kostymer indikerer dens betydning for din rabatt brude kjoler . Når du shopper rundt forskjellige bryllup nettsted , eller prøver på ulike salg brudekjoler i en brude salong , husk at prøvene kan være skitne - så lenge stoffet er "hvit ", det kan vises en skygge av fra sin faktiske fargen og derfor vil se mer flatterende nytt enn prøven ser mot huden. Her er et tips : Sørg for å be om et rent stoff swatch å plassere nær ansiktet ditt før du tar den endelige avgjørelsen . Og også noen ulike typer av hvit er oppført for en referanse.
Rabatt Brudepikekjoler

Stark hvit

Den smarteste, skarpeste hvit du kan finne. Ser flott ut på mørk hud .

Silke, Diamond, eller Natural White

en skygge av av sterk hvit , ballkjoler selv om det ser ganske mye det samme i bilder . Som en generell regel , de fleste ser best i en myk , diamant -white plus size brudekjole, som ikke er så kalkholdig som en hvit - hvit en .

elfenben

Også referert til som " eggeskall " eller " levende lys. " brudekjoler Noen elfenben blonder brudekjoler har gule undertoner , noe som gjør dem ser kremet , og noen er bare en "stille " hvit .

Rum eller Champagne

En hvit med rosa undertoner som ser nesten hvitt i bilder .

Vil dette være en stor hjelp for deg? Jeg håper det!