Blogg

Hvordan Peplum Arbeid i brudekjole?

11.11.2013 17:13

Peplum er en stor trend akkurat nå for unik brudekjole. selskapskjoler Så, hvordan peplum arbeid i brudekjolen da?

Noen av dere har lyst på 80-tallet ser for å gå ned midtgangen, men for de av dere som ikke gjør det, alt er ikke tapt! Festet til brude bodices, er dette ser ikke bare pynte havfrue stil kjoler denne sesongen, ballkjoler men også dekorere bredere skjørt, i halv peplums til den ene siden. Det beste med denne funksjonen er at det legger dekorasjon til en enkel brudekjole, lage tekstur gjennom foldene i peplum, som når det stikker ut eller til siden, ikke bare markerer din form, klær på nett men også gir volum til ditt utseende. Så, med en peplum på kjolen din, kan du gå fra edgy til pen, avhengig av stilen.

Spotted, som det fremhever midjen du virkelig trenger en liten midje og glatte linjer å trekke den av ellers ville det være en uformelig antrekk og kan markere alle biter vi kanskje foretrekke å gjemme seg i brudekjole.

Les mer

Hunting for Cheap Wedding Dress

08.11.2013 13:29

Ønsker du å kjøpe en drøm brude brudekjole med en god pris ? Her er snarveiene til å gå ! Ikke bare har prisene varierer på forskjellige nettsider og forhandlere , festkjolerkjoler til brylluphalloween kostymer men det er også mange forhandlere tilbyr en tjue en femten til tjue prosent rabatt ! Hvis du er en kunnskapsrike online shopper, kan du også finne hundrevis av rimelige brudekjoler i brudekjole nettbutikken . For den beste avtalen, lønner det seg å gjøre lekser. Dessuten er skikket en av de viktigste tingene om en brudekjole . Aldri kjøpe en kjole som er for liten , selv om du har planer om å miste vekt. Hvis du planlegger å gjennomgå en dramatisk forandring , prøv å ta kontakt med familiemedlemmer , venner eller spesialist . Dette er de generelle tips i søket etter den perfekte brudekjole kjole med rabattpris. Er du klar?

Les mer

Directions for Buying Causal Wedding Gown

08.11.2013 13:28

Flere og flere kvinner forelske seg i uformelle brudekjoler , og se etter kjoler formidle eleganse og enkelhet . Hva definerer Casual ? Brudekjoler kommer i mange forskjellige typer stoffer . festkjolerkjoler til brylluphalloween kostymer Hvis du er ute etter en mer avslappet look, velger stoffer som uttrykker en lettere følelse, som kan hjelpe deg å være casual og elegant på samme tid . Casual styling betyr ikke nødvendigvis at du må ha en kort kjole . Din enkel brudekjole kan nå fra toppen av knærne til så lenge som under anklene. Kortere skjørt tillate enhver brud til å vise fram sin godt tonet ben . En kortere skjørt kan fungere bra hvis du vil bruke en veldig liten tog. Hvis du velger en lengre tog , balansere den ut med en lengre brudekjole. Uformelle brudekjoler kjoler er egnet for bruden som liker en mer uformell stil og plassering for hennes bryllup på stranden , bakgård eller destinasjon bryllup . Hvis du planlegger en, gå videre !

Les mer

What Wedding Dress Looks Good on a Petite?

08.11.2013 13:27

Noen petite kvinner spesielt føler stresset shopping for en perfekt strand brudekjole , siden brudekjoler kan synes å overvelde små rammer . Noen forslag ? Veilede deg i eventyret , er en kappe stil først anbefales. Kjolen er kolonnen og vanligvis kommer med mange materialer, som organza og chiffon. De skjede smigrer og elongates kroppen , festkjolerkjoler til brylluphalloween kostymer noe som gjør opp for mangelen på volum med en sexy raffinement . Selvfølgelig er den grunnleggende regelen velger en form du føler deg trygg i. Hvis du foretrekker tradisjon , og deretter velge en A -line eller prinsesse silhuett over en stor stroppeløs ball kjole kjole. Med andre ord, en silhuett som er montert på toppen og bredere mot en konisk form, og et strømlinjeformet stil som ikke overveldende . Et annet godt valg for beste brudekjole er å se etter en kjole som har en naturlig midje som kan kaste proporsjoner godt ute .

Les mer

Seasonal Colored Wedding Dress Tips

08.11.2013 13:27

Nylig, mange kvinner er ikke lenger begrenset til de tradisjonelle alternativene med hvite valg av utradisjonell unik brudekjole , iført fargede brudekjoler er den nyeste trenden som er dramatisk økende i popularitet i disse dager. Mange kvinner velger ulike fargestoffer etter sesongen . festkjolerkjoler til brylluphalloween kostymer De beste fargene for våren bruder er pasteller , magnolia , laks , lavendel , rosa, lilla og myke nyanser av gull . Dypere nyanser er valgt for sommeren bruder og strand kjoler for bryllup og med vise en rekke tropiske farger og frukt -duftende fargetoner som vannmelon , kiwi og lime . Gult, appelsiner og gull er den mest passende toner for høsten bruder. Vinteren brud, derimot, synes å bære de dristigste fargene : kongeblå , purpur, ruby og burgunder , gull , kanel , champagne og claret , og noen ganger også innslag av sort . Alt så pen og så unikt! Er noen av dere planlegger å ha en utradisjonell brudekjole med litt farge ?

Les mer

Right Prom Dress for Your Body Type

08.11.2013 11:59

Etter at du har valgt riktig farge på din beskjedne prom kjole, vil du ønsker å finne en passende kutt og stil for din figur . Antrekket du velger å bruke vil mest sannsynlig alltid gran opp dine positive sider mens skjule eventuelle feil i kroppen din. Hvis du har en rett figur, unngå iført trange kjoler , festkjolerkjoler til brylluphalloween kostymer og A-line promenadekonsert kjoler kommer til å være bare ideelle typen kan være lurt . I tillegg kan du forsøke promenadekonsert kjole mønstre med åpne skuldre og blusset skjørt. A-line kjoler kan forbløffe for alle i form av en pære formet kropp . Hvis i tilfelle vil du være i stand til å rundet tallet , så flatterende ulike kjoler formet med en liten hals og slipp midje kommer til å være det du trenger . Jenter , når den fantastiske prom kjole gjør deg så glad at du ikke kan sitte stille , selv hoppe rundt på rommet ditt, er at tiden vil du si at jeg har funnet den.

Les mer

klær på nett

31.10.2013 09:59

Under hele bryllupet planlegging , kanskje finne en ideell brude brudekjole er stort dilemma at du er bundet til å møte. Derfor råder forfatteren du ty til ytre forslag. Spør din mor . brudekjoler Hun synes å være gode på å hjelpe deg med andre deler av bryllupet ditt, som å velge porselen mønstre , velger blomster , og sende invitasjoner. Men hennes smak i reisemålet brudekjole kan bli sittende fast et sted på 1980-tallet .

Så kanskje du bør ringe opp kjæresten din . festkjoler Den som planla sitt eget bryllup flere år siden og fortsatt deler dine synspunkter på mange emner. Wow, sørge for at hun har virkelig holdt tritt med de nyeste brude stiler fordi hun har vært for opptatt med å være en kone og en ny mamma selv.

Så kan du kjøpe en bunke med brude magasiner og begynne å bla gjennom dem , noe som er mulig å gjøre alt med en bryllupsdato som er nærmer seg med stormskritt .

Det er det første trinnet som er plagsom . halloween kostymer Men å plukke ut den perfekte couture brudekjole for den store begivenheten er den viktigste delen , så konvertere stress til tvang , og gå !

Les mer

brudekjoler

31.10.2013 09:56

Gratulerer med kommende bryllup ! En faktor som ikke kan neglisjeres er fargen på enkle brudekjoler. halloween kostymer Tro det eller ei , er sprut av farge å finne sin vei inn på alle typer bryllup kjoler kjoler. Fra en lys -farget tilbehør til levende beading , kan kjolen være virkelig trendy hvis det avviker fra den tradisjonelle all- hvitt utseende . Bruder søker fargerike kjoler kan være lurt å prøve på en satin A- linje kjole som kan skryte utsmykkede rød beaded blonder under sin scalloped kjæreste halsen . Eller kanskje den røde satin sash på trainless satin halter ball kjole med pick -up skjørt ville være et morsomt tilbehør som matcher din personlighet . brudekjoler Vær forsiktig på fargen på designer brudekjoler , matchende alle fargene i orden vil sikkert fullbyrde hele bryllupet picture!
Kanskje du er grublet om silhuetten av din destinasjon brudekjole. Her er et lite notat å fortelle den nyeste bryllupet trend. Slanke silhuetter er i. Disse årene , er bruder gå ned midtgangen i slanking kjoler . Slank valg som trompeter, hylser eller kolonne kjoler illustrere den nyeste trenden i sommeren bryllups klær . Trompet brudekjole, for eksempel , har en dramatisk halsen , kapell tog og beading og knapp tilbake detalj . festkjoler Steinene på Rinestone Sequin Chiffon kjole pryder juvel hals og utfylle ruched bodice og imperium midje . En slik anstendig brude brudekjole er et forbilde på diskré eleganse og vil sikkert ramme inn slank figur vakkert .

Les mer

ballkjoler

31.10.2013 09:52

Forfriskende vinden blåser på stranden og romantiske dim sollys på solnedgangen . Er du arrangere bryllup i sommer ? Nå er det på tide å slå til vintage brudekjole. En av de mest populære trendene for bruder i sommer innebærer en lagdelt utseende på Hawaiian brudekjoler. Lagene kan ta med en ekstra dash av eleganse og raffinement til nesten alle brude ensemble . Hver sommer bruden å være burde prøve på en sateng og organza lagdelt kjole med fire etasjer på en A -line skjørt sammen med en spaghetti stropp bodice og en messeskjorte plissert halsen . Hvis du elsker full lagdelt utseende, kombinerer Tulle lagdelt ball kjole sofistikert lagdeling med en kjæreste halsen og beaded midje detalj er et godt valg. brudekjoler Ok , gretten ikke mer . Husk dette stykke råd på en rimelig brudekjole. Ønsker deg den mest elegante bruden i år!
Planlegger du et utendørs bryllup ? festkjoler På stranden eller Gardner ? Vel , det viktigste er komforten av din destinasjon brudekjole. Vurderer heve kant nederst og sørge for at det er lett å danse og bevege seg rundt. Hvis du wincing ved tanken på en tungvint tog, halloween kostymer kan du velge å eliminere den helt. Det er rikelig med te -lengde brudekjoler eller over -the -knee kjoler som er populære for bryllup denne sommeren . En organza te lengde kjole med nydelig beaded trim i midjen er et utmerket valg. For en ekstra sassy utseende, har stroppeløs kort kjole unike bånd av satin , 3D floral applikasjoner, og en kant nederst over kneet. Nå , begynner å få nøyaktig nyeste informasjonen fra overalt . En perfekt og unik brudekjole er et stort program til en bruder -å-være !

Les mer

halloween kostymer

31.10.2013 09:49


Når du velger hennes rimelige brudekjoler, brudekjoler noen bruder-å-være may ti d til stroppløse kjoler for moro skyld et stilig utseende. Imidlertid kan en skulder være bedre enn stroppeløs. For en mer iøynefallende utseende, bør du tenke på sacheting ned midtgangen i en enkelt skulder brudekjole. Denne stilen er tilgjengelig på alle kjole lengder, og skulderstroppen kan være betont med ulike design hvis du velger. De Chiffon en skulder gudinne bryllup kjoler kjoler omslutter en fantastisk tidløst utseende med sin naturlige midje, festkjoler beaded blonder detaljering og side drapere chiffon skjørt. Eller velge fet floral detalj på myk chiffon én skulder A-line kappe, som renner inn i tre spaghetti stropper på baksiden. Nå er det på tide å bla nedover på siden med noen bryllup nettsteder for å søke noen unike design du liker og få din sommer brudekjoler endret for å være stilig! halloween kostymer Jada, ikke så vanskelig, ikke sant?

Les mer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>