ballkjoler

23.10.2013 09:54

Her er hvordan du finner en destinasjon bryllup kjoler som passer ditt bryllup stil perfekt .

Du har bestemt deg for ditt bryllup stil , selskapskjoler men nå du har problemer med å finne den perfekte kjolen . Følg disse grunnleggende dos and don'ts for å sikre at de mest rimelige brudekjoler du noensinne slitasje reflekterer din personlige stil .

Trenger : Bind ditt utseende til bryllupet sted . Hvis du har en tradisjonell seremoni med en formell mottakelse , festkjoler opt for en klassisk, tidløs brudekjole ( som en A -line eller ball kjole med firkantet hals ) . Getting Married utendørs i en ettermiddag hage seremoni ? Vurdere en strapless kappe laget av et lett materiale som silke gazer . Hvis du gifter i sanden på en eksotisk øy , en flørtende te -lengde kjole med festlige sko ( eller barbent ! ) Er den ultimate utradisjonell bryllupet antrekk .

La din personlighet vises gjennom tilbehør , men ikke la dine smykker overmanne ensemble .

Ikke : La din bryllup stil dash dine drømmer om den perfekte kjolen . Hvis du har ditt hjerte satt på moro , viktorianske brudekjoler , kjoler til bryllup men du er bekymret for det er ikke passende for din seremoni området , vurdere å gjennomføre en ramme for en mer anstendig utseende under seremonien