ballkjoler

25.10.2013 10:41

La oss ta hensyn til den øvre bodice , ballkjoler til perfekt matching , er følgende råd verdt å sjekke.

hvit Cardigan

Hvis hun blir kaldt , trenger du ikke vil at hun skal ende opp i en genser ! En pen cardigan å matche hennes engros blomst jente kjole er flott å ha på hånden .

hår tilbehør

Vil hun ha barrettes , et bryllup tiara , eller blomster i håret ? brudekjoler Det er en god idé å sjekke med bruden på dette, slik at du kan stille opp rett forsyninger - spesielt hvis du kommer til å være din datters frisør.

Liten jente fungerer som en engel , så få henne til å være en engel , klær på nett dette er også hennes store dag .

Med arbeider på bodice , trenger litt oppmerksomhet til å bli trukket til gulvet :
Wedding Dress Guide

strømper

Hvis blomsterpike vil ha på seg strømper , er det best å stille opp to par i tilfelle av bryllupet -dagers snags . Og hvis du er i en elfenben blomsterpike kjole eller hvite blomsterpike kjoler , sørg for at strømper kampen - nyanser av hvitt og elfenben kan være svært forskjellige!

sko

Ofte oversett , sko som ikke passer bokstavelig talt vil skade ditt barns prestasjoner . Få dem minst en måned i forveien , og bryte henne har dem i noen timer hver uke ( rett rundt huset ) å sørge for at hun er komfortabel . I en klemme , på en uformell varme været bryllup , kan du foreslå at hun går barbeint med den søte rosa blomst jente kjole. Det ser bedårende !