halloween kostymer

22.10.2013 09:57

Hvit er en tradisjonell brude kjoler farge for alle bruder , halloween kostymer når du ønsker å gifte seg , er det første bryllupet farge vi husker hvit . Ettersom tiden går , er hvit ikke lenger bare representerer hvitt , men mer for bryllup glede. Men det er fortsatt flere mødre som har den gamle ideen om at når deres jenter er ikke lenger "rene" kjære eller selv har barn , ville de ikke ha rett til å bære brudekjoler lenger. Mødrene kan foreslå sine jenter iført noen nyanse av hvitt , selv om jentene misliker fargen . Er det riktig?
Wedding Dress Guide

Vel , jenter , ta hensyn , avhenger please.It på din hudfarge og din smak, ikke på bryllupet sted eller om du er en mor selv. ballkjoler Du og moren din bør være klar over at selv om hvit tradisjonelt representert renhet , i disse dager er det bare symboliserer bryllup glede, slik at du ikke trenger å være " jomfruelig " å bære en unusal brudekjole. Hvis du ser flott ut i ren hvit , slitasje ren hvit .

Også huske på at du ikke trenger å bære en nyanse av hvit eller elfenben uformelle brudekjoler hvis du misliker det eller det er vanskelig å finne en god skygge . brudekjoler Tenk lys pastell nyanser av rosa , lavendel, celadon , eller robin's - egg blå. Du har mange valg som en brud , trenger ikke å begrense deg selv i bare hvitt eller skygge.

Alt i alt , er alle farger forberedt på enhver brud , velg den du liker best og ikke bryr andre.