kjoler til bryllup

16.10.2013 09:37

Noe gammelt, noe nytt , med Vera Wang svarte blonder brudekjole fra Fall 2012 kolleksjonen bak oss , brudekjoler har rød kommet ut som en overraskende trend for våren 2013 .

Med brude fashion week kommer, ser vi alle de friske nye brudekjoler på rullebanene og oppdage hvilke nye trender er på vei inn, og som gamle trender er på vei ut . Det er en ganske overraskende utvikling for våren 2013 brudekjoler : flere topp designere omtalt skarlagen røde brudekjoler . klær på nett Vera Wang samling var helt rød med ikke en flekk av hvit eller ivory , kjører gamut fra purpur til dyp magenta . Oscar de la Renta , som forfriskende samling inneholdt mye farge , viste også to røde kjoler. Kunne vi se en full -blåst rødt trend på bruder neste år ? Bare tiden vil vise om trenden vil gjøre veien ned virkelige sideskip .

Uansett, er det en sjanse for bruden som ble presset til å ha hvit brudekjole, faktisk de ikke ser bra ut i hvitt , for å gjøre en endring. Kom igjen , selskapskjoler jenter ! Glem tradisjon!