kjoler til bryllup

25.10.2013 10:44

På et slikt fantastisk bryllup, med unntak av de nødvendige protokoller, brudekjoler spesiell anledning kjole for moms også har sin egen protokoll .

Det er vanlig at moren til bruden å kjøpe kjolen først. Hennes valg er ment å subtilt diktere mor til brudgommen kjolen . Imidlertid kan denne tilnærmingen være litt gammeldags , for ikke å nevne litt urealistisk . Det er alltid noen faktor som gjør overholde tradisjon en tapt sak . Vårt råd : Bare spille den av øret , og prøver å være fleksibel. Det er ikke en konkurranse om hvem som skal bære den mest behagelige cocktail kjole. De fleste vil råde MOB å unngå kjoler i hvitt , elfenben og champagne farge familie .

Tar valg av brudekjoler uformell tar alltid mye tid til bruden , klær på nett til å velge, å vurdere og beregne. Vi ønsker at all materie å gå bra , så noen detaljer kan ikke bli glemt .

Uavhengig av en kvinnes kropp form, selskapskjoler er det bundet til å være en rød brudekjole for å passe perfekt å markere de nødvendige områder samtidig redusere oppmerksomheten på de områdene som trenger det. Ikke gi opp hvis du ikke klarer å finne den tiltenkte kjole i utgangspunktet. Ta deg tid til så det er din once-in -a -lifetime sjanse til å skinne . I stedet går for muligheten til å ha kjolen skreddersydd hvis de ferdige som ikke passer deg.

Når du føler deg sliten i å velge , vil en tilpasset størrelse vinter brudekjole bli bedre på deg.