selskapskjoler

19.10.2013 09:42

For å hjelpe deg på søken etter din drøm brudekjole , her er hva du må vite før du går.

Vi har fått svar på de mest presserende questions.Where bør du gå ?

Det mest populære stedet å handle er brude salongen , kjent for sin personlige service, rolige omgivelser , og bredt utvalg av brudekjoler fra en rekke designere . klær på nett Du vil finne boutique salonger i oppskalere urbane shoppingstrøk , forstads sentrumsområder , strip malls , fullskala kjøpesentre, og selv inne noen av de større kjøpesentrene . Sjekk på nettet under " Bridal Shops " eller " Wedding kjoler " for å se hva som er tilgjengelig i ditt område. Word -of - mouth anbefalingene er også svært nyttig . Finn ut hvilke butikker har gitt utmerket service til tidligere bruder du kanskje vet, og deretter ringe for å gjøre avtaler. Prøv å begrense shopping til tre eller fire salonger , og ta med en liten notisbok å skrive ned detaljene på brudekjole du like.Research som salonger er mest hensiktsmessig for budsjettet. Mens den gjennomsnittlige salon bærer linjer i under- $ 1,000 kategori , er det andre der brudekjoler starter på $ 3000. Spar deg selv - og salonger - tid ved å spørre før du gjør en avtale .

Foruten den dag- til-dag virksomhet med å selge billige brudekjoler , salonger også ha spesielle bryllup -relaterte hendelser som trunk show og salg brudekjole . selskapskjoler På en trunk show, bringer en bestemt designer ( eller representant for en brude produsent ) sin nyeste brudekjole linje for bruder å være å prøve på under en spesiell in -store samling. Fordelen ? Du får se hver brudekjole i linjen , ikke bare de stilene er valgt ut av butikken. Og du kan selv få den lille spenningen av å chatte med designeren i person - eller enda bedre , har han eller hun råder deg på ditt utseende.

På en prøve salg, festkjoler rabatt brudekjoler som brukes i salongen for bruder å prøve på lagt ut for salg . Noen butikker har eksempler på brudekjoler i en rekke forskjellige størrelser , men de typiske utvalgsstørrelsene er 6 , 8 og 10 år. Husk at rabatt brudekjoler kjøre små ; prøvene vil trolig passe deg hvis din vanlige kjole størrelse er en 2, 4 eller 6 . Kjolene er kanskje ikke super clean , men siden de er sterkt nedsatte, kan du sette noen av sparepengene mot rengjøring regningen.