selskapskjoler

11.10.2013 09:30

Hvis du ønsker å bevare din brudekjole for minne eller gi den til datteren din , brudekjoler må du ta ekstra hensyn i å bevare din brudekjole når bryllupet er over. Dette er en mulig måte å gjøre med den.
Det første trinnet er å velge en troverdig renseri og har dine brudekjoler og brude tilbehør rengjøres . Gjør dette innen seks måneder etter bryllupet på det meste. Når du får tilbake din brudekjole, fjerne all plast. Brett de unike brudekjoler. Ta syrefritt silkepapir eller ubleket muslin og sted mellom foldene . Pakk hele kjolen i musselin og plasser i en syre -fri boksen . Oppbevar boksen på et tørt , mørkt sted . klær på nett Unngå steder med høy fuktighet eller høy temperatur svinger. Du vil også trenge å lufte brudekjole minst en gang i året . Også bretter kjolen på forskjellige linjer , slik at skrukker ikke utvikler .
På denne måten er din unike brudekjole en spesiell minnesmerke at hvis skikkelig rengjort og konservert , kan vare i mange år framover . selskapskjoler Så du kan se på kjolen din når du vil og selv gi det til din egen datter eller niese for hennes bryllupsdag.